MarktstadRun
Hardlopen in en rond Purmerend

WIJ ALLEMAAL GOEDE DOEL VOOR 2023

Stichting Wij Allemaal is gevestigd in Purmerend en biedt een warm en open inloophuis aan op de Burgemeester D. Kooimanweg 11-13. Deze stichting richt zich op iedereen die direct of indirect te maken heeft met kanker. Het is een plek waar mensen samen kunnen komen voor steun, begeleiding en verschillende activiteiten die gericht zijn op het welzijn van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

De stichting erkent de enorme impact die een kankerdiagnose kan hebben, niet alleen op de patiënt zelf maar ook op hun familie en vrienden. Wij Allemaal biedt een veilige haven waar mensen hun ervaringen kunnen delen, steun kunnen vinden bij anderen die soortgelijke situaties hebben meegemaakt, en toegang hebben tot informatie en begeleiding.

Naast het bieden van een ontmoetingsplek, verzorgt Wij Allemaal ook diverse therapieën en activiteiten, zoals hardloopclinics aangeboden door The Run Factory, gericht op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van haar bezoekers. Het inloophuis streeft ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan het herstelproces en de zelfredzaamheid van mensen die met kanker leven, alsook hun familie en/of nabestaanden​

Ons adres is: Burg. D. Kooimanweg 11, 1442 BZ Purmerend

Volg ons op Facebook

​Met dank aan onze trouwe Sponsors: